Chok release er en behandlingsform, der på nænsom vis hjælper dig til at slippe tidligere chok, traumer og fastlåst mønstre fra kroppen.

Bærer jeg rundt på et uforløst chok eller traume?

Et chok er altid en subjektiv oplevelse af at være truet på sin eksistens. Din krop ved godt, om den har fået et chok, som du bærer med dig hver dag. Det er ligesom den sten i skoen, som altid generer, men som åbenbart skal være der – eller har været der så længe, at nu er det blevet helt normalt at gå skævt og have ondt derved.

Din krop fortæller, at der er noget, der er uforløst, hvis du oplever fx søvnbesvær, indre uro, smerter forskellige steder i kroppen, hovedpine, angst, tankemylder, nedtrykthed, træthed, følelsen af at være ude af sig selv, har svært ved at koncentrere sig og høre efter og lignende reaktioner.

Hvordan kan chok release behandlinger hjælpe mig?

Chok release er en behandling, der styrker dit selv – den du er og dybest set altid har været. Derudover hjælpes du til at slippe chokoplevelsen på nænsom vis, så du bliver bevidst om, at du har overlevet, at det er overstået.

Jeg hjælper dig ud fra dine kropslige reaktioner – derfor behøver du ikke fortælle mere end du har lyst til om en bestemt ubehagelig oplevelse – jeg kan godt hjælpe dig til at forløse et chok, uden at vide hvad der er sket. Et chok kan også forløses uden at du kan huske det, men bare kan mærke kroppens reaktioner.

Behandlingen foregår uden berøring og med respekt for dig og det tempo, som du kan slippe et eller flere chok i.

Jeg anbefaler minimum 3 behandlinger. Der kan sagtens gå 2-12 uger mellem hver behandling, da kroppen også arbejder mellem behandlingerne.

En behandling varer ca. 1½ time og koster 700 kr per gang (pris gældende for 2019, prisen stiger fra 2020). Jeg hjælper både børn og voksne.

Kontakt mig for tidsbestilling eller mere information på tlf. 21 48 91 42 eller info@feona.dk