Zense4you V/Dorthe Ludvigsen

Jeg hedder Dorthe Ludvigsen og er shiatsu terapeut. Desuden er jeg instruktør i forskellige former for fitness og rådgiver i vejrtrækning som er meget gavnligt ved -diverse stress tilstande.

Hvad er shiatsu?

Shiatsu akupressur/massage er en traditionel japansk behandling, der finjusterer kroppen og giver ny energi. Behandlingen har en forebyggende kraft og kan modvirke livsstils- og stress symptomer. Kort sagt så er det en slags zoneterapi på kroppen.   

Behandlingen foregår på en futonmadras på gulvet og klient er iført afslappet løstsiddende tøj. Jeg arbejder med hænder, albuer og knæ og bruger min kropsvægt.
Det er blide men også dybe tryk/pres som skønsomt genopretter balancen i de energiske baner, også kaldet meridianbaner. Desuden er massagen inkluderet hovedbunds- og fodmassage.   

Pris for 50 minutter 450,-

Shiatsu er godt både for velvære, sygdomsforebyggelse samt meget afstressende. Dem der ikke så godt tåler hård massage grundet en stresset krop har meget havn af shiatsu.

Brug bla. Shiatsu til

  • større vitalitet
  • smertebehandling
  • styrkelse af immunforsvaret
  • lindring af kroniske sygdomme
  • afspænding af krop og sind
  • forbedring af kredsløbet
  • afstresning øget sundhed, balance og velvære
  • større kropsbevidsthed.

 

Træning

Vejledning i personlig træning. Jeg er uddannet ved catslide instituttet. Catslide er opfundet og udviklet af en fysioterapeut i Norge. 

Har du ondt i knæ og hofter og er det belastende for dig, at løbe. 

Jeg instruere dig i hvorledes du nemt kan komme i god form blot ved din egen kropsvægt. Fitness formen hedder catslide (coretræning) Du har ved denne træning kun brug for et sæt små måtter.

Selv ved let overvægt kan knæ og hofter belastes ved løb og alm. cardio træning. 

Ved catslide træning kan du nemt og skånsomt komme i god form uden du belaster dine knæ og hofter. Det kan dyrkes alle steder da måtterne er nemme, at tage med.   

Du styrker din core og pulsen stiger. Fantastik træning for alle uanset alder og vægt. 

Pris for 1 time 400,-  

De bedste Helsehilsner 

Zense4you V/Dorthe Ludvigsen 

Booking
Mobil: 2872 8440