Vil du lære hvordan du opnår mere RO i dig?
Så har du nu endelig muligheden for at knække koden sammen med Charlotte Ander Ernsø fra RO by Charlotte Ander
Den 27. februar 2020, kl. 18.30 holder Charlotte nemlig et spændende og lærerigt foredrag om VEJEN TIL RO I DIG.

Charlotte Ander Ernsø har bl.a. en baggrund som fysioterapeut, metakognitiv terapeut, stresscoach, pilatesinstruktør, sundhedsfaglig chefkonsulent og healer.

Charlotte har selv manglet RO’en. Igennem mange år har hun døjet med travlhed, uro og svært ved at få job og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Det resulterede i et behov for kontrol, en høj overlægger for sig selv, stress symptomer, frustrationer og i sidste ende et lavt selvværd og et stort selvhad.

En dag tog hun skeen i den anden hånd og gik på jagt efter RO’en.

Nu har Charlotte Ander Ernsø fundet RO’en og ønsker at give den videre til alle der har brug for mere RO i sig selv. Derfor driver hun i dag virksomheden RO by Charlotte Ander, der har 1:1 RO-forløb, RO-uddannelser, RO-foredrag og RO-lates på programmet.

De mennesker der opsøger RO by Charlotte Ander har mange forskellige årsager til at søge RO’en. Det kan være stress, sensitivitet, arbejdsløshed, smerter, sygemelding, PTSD, alvorlig sygdom, pårørende, OCD og angst.

Men det kan også være mennesker der ønsker at sadle om, prøve nye veje, starte ny karriere og bare har brug for nye strategier til at opnå mere RO i hverdagen.

RO’en giver nemlig overskud og mod til at leve det liv man drømmer om.

Vejen til RO er mange ting og meget forskellig fra menneske til menneske.

Charlotte deler derfor ud af egne erfaringer, understøttet af forskellige teorier og viden om, hvad der skaber RO i mennesker.

Moems sørger for aftensmaden, så du bare skal møde op kl. 18.30 og blive forkælet med dagens ret og få en masse viden om RO. Pris for mad og foredrag er kr. 150,- drikkevarer kan tilkøbes i cafeen. Bindende tilmelding sker ved betaling via mobilepay 29202641 eller i cafeen.

Glæd dig til en spændende aften, hvor du tager første skridt mod RO’en i dig.