Vi får igen besøg af Torben Mandrup fra DrikPortvin.dk, som vil føre os igennem en uforglemmelig aften i Portvinens tegn.

Der vil blive serveret 7 portvine, og vi kommer igennem både et par hvide, LBV og Vintage samt Tawnys i forskellige aldre – så der er noget for enhver smag.

Vi skal smage nogle mindre portvinshuse inde i Duoro – men det betyder ikke at det går ud over kvaliteten. Tværtimod er her muligheden for at smage nogle mindre producenter som virkelig kræser for deres produkt og kvalitet. Husene er Vieira de Sousa, Quinta da Prelade, DR og Bulas – huse hvor Torben nærmest bliver regnet som en del af familien efterhånden.

Torben har rejst en del i Duoro, og vil sammen med vinene fortæller os lidt om hvordan Portvin på magisk vis bliver skabt og fortælle røverhistorier fra hans ture. Herudover kan det være at vi kan være heldige at høre lidt om hans projekter med Andelsportvine, hvor man selv kommer meget tæt på processen og får nogle helt unikke vine.

Han blev optaget i portvinsbroderskabet Confraria do Vinho do Porto her i foråret, som anerkendelse af hans viden og engagement indenfor Portugal og Portvine – så bare gør klar til at komme med alle dine spørgsmål omkring emnet.

I forbindelse med smagningen serveres et lille potpourri af tapas, der understøtter de forskellige vine.

Prisen er kr 329,- for smagning og mad
Tilmelding er gældende og bindende ved betaling via mobilepay 29202641 eller i cafeen.

Håber at vi ses 🍾